a0ea2aa0 c515 4650 aa86 f589d07e4372

Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

2. augustā Rēzeknes Centrālajā bibliotēkā notikusī Marinas Streļčenokas grāmatas "Нива жизни" ("Dzīves druva") prezentācija bija ārkārtīgi veiksmīga un labi apmeklēta. Pasākumā piedalījās daudz interesentu, un bibliotēkas 3. stāvs bija pilns ar Marinas dzejas cienītājiem. Pasākumu vadīja žurnāliste, dzejniece, nacionālās lasītveicināšanas programmas “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija” Lasīšanas vēstnese Latgales reģionā Inga Kaļva-Miņina.

 Prezentācija sākās plkst. 15.00, un jau no paša sākuma bija jūtama pozitīva un iedvesmojoša atmosfēra. Marina Streļčenoka dalījās savās domās par jaunās grāmatas tapšanu, stāstīja par savu radošo ceļu. Klausītāji ar lielu interesi sekoja līdzi dzejnieces stāstiem, un ne vienu reizi vien zālē atskanēja aplausi.

 Pasākuma laikā tika lasīti arī fragmenti no jaunās grāmatas, kas izraisīja dziļas emocijas un pārdomas par dzīvi. Apmeklētāji novērtēja Marinas spēju ar vārdiem radīt spēcīgas un aizkustinošas ainas. Daudzi pasākuma dalībnieki atzina, ka Marinas dzeja viņiem ir bijusi nozīmīgs atklājums.

Pasākuma noslēgumā bija iespēja saņemt dāvanā grāmatu ar autogrāfu. Bibliotēkas darbinieki un apmeklētāji pauda lielu gandarījumu par veiksmīgo pasākumu un cer, ka nākotnē būs vēl vairāk šādu tikšanos ar radošām personībām.

Īpašu paldies vēlamies izteikt visiem, kas piedalījās un apmeklēja šo pasākumu. Jūsu atbalsts un klātbūtne padarīja šo dienu īpaši nozīmīgu un iedvesmojošu. Pateicamies par jūsu interesi un atbalstu, kas palīdzēja radīt tik sirsnīgu un neaizmirstamu atmosfēru.

Kopumā Marinas Streļčenokas grāmatas "Нива жизни" prezentācija bija ļoti veiksmīga, iedvesmojoša un labi apmeklēta, atstājot pozitīvas emocijas gan autorei, gan visiem klātesošajiem.