Foto: A. Romanovska

     Vai zini, kāds saullēkts ir Maltā? Vai zini, kāda ir Malta, kad zibeņo?  Vai zini, kāds Maltā ir pavasaris, rudens, ziema un vasara? Kura ir Maltas skaistākā iela? Kurā pagalmā skanīgākie smiekli? Kā Malta strādā un svētkus svin? Zini? Parādi man arī!

 

Fotokonkurss „Cilvēks, daba, darbs – Malta”

 

     Maltas pagasta bibliotēka, tuvojoties Maltas 80. gadadienai, aicina iedzīvotājus neatkarīgi no vecuma visa gada garumā iemūžināt fotogrāfijās skaistākos mirkļus Maltas dzīvē – vai tie būtu dabas skati vai  Maltas ielas un cilvēki, vai spilgti notikumi  un sabiedriskas norises.

 

     Fotogrāfijas digitālā veidā  var iesniegt Maltas pagasta bibliotēkā  (iekopētas ārējās atmiņas ierīcē) vai sūtīt uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., e-pastā norādiet savu vārdu, uzvārdu un tālruņa numuru, kā arī fotogrāfijā redzamās vietas vai notikuma nosaukumu.

 

     Fotogrāfiju iesniegšanas beigu termiņš – 2015. gada 1. novembris. Iesūtītie fotouzņēmumi  tiks apkopoti  izstādē  par Maltu, savukārt 12 labākās fotogrāfijas tiks izmantotas  2016. gada kalendāra veidošanā.

 

Ērika Grigorjeva,
Maltas pagasta bibliotēkas vadītāja