Sarga sevi un citus
 Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

 

Šobrīd atvērta Rēzeknes Centrālās bibliotēkas lasītava. Abonements turpina sniegt esošos pakalpojumus (informācijas resursu izsniegšana/saņemšana, uzziņas). Lietotājiem turpmāk būs pieejami  datoru pakalpojumi individuālam (vai vienas mājsaimniecības) apmeklējumam. Pieejami arī printēšanas, skenēšanas, kopēšanas un citi maksas pakalpojumi.

Bibliotēkas apmeklētāji tiek apkalpoti, ievērojot valstī noteiktos drošības pasākumus. Apmeklējot bibliotēku, obligāti jālieto sejas aizsargmaska, jādezinficē rokas un jāievēro 2 metru distance. Uzturēšanās laiks lasītavas un abonementa zonā līdz  30 minūtēm, pie datora – līdz 30 minūtēm. Bibliotēkas katrā stāvā drīkst uzturēties 5 apmeklētāji.

Lai izvairītos no drūzmēšanās un liekas uzkavēšanās bibliotēkā, aicinām grāmatas pasūtīt jau iepriekš. To var izdarīt sekojošos veidos: pasūtīt elektroniskajā katalogā, zvanot uz bibliotēku pa tālr. 64622061 vai rakstot uz e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Bibliotēka patur tiesības neapkalpot un lūgt atstāt bibliotēkas telpas apmeklētājus ar elpošanas ceļu slimību pazīmēm.