zibakcija

Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

Neskatoties uz lietaino laiku, ar lielu prieku un gandarījumu vēlamies atskatīties uz veiksmīgi noritējušo zibakciju "Dzejas ceļš”, kas notika vakar, 1. augustā. Pasākums izdevās lieliski, pateicoties Jūsu aizrautībai un radošajam garam!

Lietus lāses nebija šķērslis mūsu vienotībai un vēlmei radīt kaut ko īpašu. Uz pilsētas galvenās ielas uzplauka krāsainas dzejas rindas, kurās atspoguļojās Rēzeknes skaistums un dvēsele.

Gan lieli, gan mazi dzejas cienītāji ar lielu aizrautību piedalījās zibakcijā, pierādot, ka Rēzeknē mājo talantīgi un radoši cilvēki. Krāsainie krītiņi un draudzīgā atmosfēra veicināja radošuma izpausmes, un ikviens dalībnieks varēja justies kā daļa no kopīgas dzejas radīšanas.

Pie Rēzeknes Centrālās bibliotēkas ieejas izvietotie stendi kļuva par iedvesmas avotu, kur Jūs dalījāties ar saviem vēlējumiem un apsveikumiem mūsu pilsētai svētkos. Jūsu vārdi būs kā dāvana, kas sildīs un priecēs katru no mums.

Īpašu paldies vēlamies izteikt nometnes "Vasara bez interneta" dalībniekiem un viņu skolotājām, Nadeždai Trušeļei un Ingai Liepai, par aktīvo dalību un atbalstu. Jūsu entuziasms un radošums bija lielisks papildinājums pasākumam, un mēs esam pateicīgi par Jūsu ieguldījumu.

Paldies ikvienam, kas piedalījās un atbalstīja šo pasākumu, radot sirsnīgu un neaizmirstamu pieredzi. Mēs esam lepni par Rēzeknes kopienas vienotību un radošo garu, kas nepadodas pat lietainā laikā.

Turpināsim radīt kopā un veidot mūsu pilsētas sirdi un dvēseli!

#Rēzeknei739 #RēzekneSvin #zibakcija #flashmob