Tikšanās ar rakstnieci Ingunu Baueri

     2022. gada 20. oktobrī plkst. 14.00 Rēzeknes Centrālā bibliotēka VKKF projekta “Vārds. Autors. Lasītājs” ietvaros aicina uz tikšanos ar rakstnieci Ingunu Baueri.

 

     Galvenais projekta mērķis ir popularizēt oriģinālliteratūru un nodrošināt literāro pasākumu pieejamību plašai sabiedrībai Rēzeknes pilsētā un reģionā, veicināt latviešu autoru atpazīstamību un sabiedrības interesi par latviešu literatūru.

 

     Inguna Bauere (1960) – rakstniece, vairāk nekā 20 kultūrvēsturisku, biogrāfisku un dzimtas romānu autore. Starp pazīstamākajiem autores darbiem minami latviešu rakstniekiem un viņu dzīvesbiedrēm veltītie romāni “Lizete. Dzejniekam lemtā”, “Skolas Līze”, “Ede, Pumpura sieva”, “Piedod, Karolīne!”. Literārajā devumā ietilpst arī vairākas lugas un lieluzvedumu scenāriji. Saņēmusi vairākus apbalvojumus literatūrā, tostarp Eduarda Veidenbauma literāro prēmiju (2013) un Egona Līva literāro prēmiju “Krasta ļaudis” (2013, abas par romānu “Piedod, Karolīne!”). Nominēta LTV un Latvijas Radio gada balvai “Kilograms kultūras” (2018) par romānu “Palieku tev uzticams. Juris Neikens”.

 

     Pasākums notiks bibliotēkas 3. stāvā, ieeja bez maksas. Tikšanās laikā būs iespēja tuvplānā iepazīt autores personību un daiļradi. Pasākumu vadīs kultūras žurnāliste Liega Piešiņa.

 

     Uz tikšanos Rēzeknes Centrālajā bibliotēkā! Laipni gaidīti!