Aicinam pieteikt radosas izstades

Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

Vai tev ir aizraujoša kolekcija, interesanti rokdarbi, fotogrāfijas, mākslas darbi?  Varbūt tu kolekcionē ko unikālu un vērtīgu?

Šī ir lieliska iespēja dalīties ar savu radošumu un iepazīstināt vietējo kopienu ar savu aizraušanos! Atsaucoties uz bibliotēkas apmeklētāju interesi, pozitīvajām atsauksmēm par radošajām izstādēm un vēlmi eksponēt kolekcijas bibliotēkas telpās, aicinām pieteikt  kolekcijas eksponēšanai Rēzeknes publiskajās bibliotēkās 2025. gadā. Mēs meklējam oriģinālus, interesantas darbus, kas varētu iepriecināt un iedvesmot mūsu iedzīvotājus, kā arī papildināt bibliotēku izstāžu piedāvājumu.

Mērķis - iedzīvotāju līdzdalība bibliotēkas aktivitāšu  īstenošanā  2025. gadā,  iespēja dalīties ar savām personīgajām kolekcijām un hobijiem, veicinot radošumu un māksliniecisko izpausmi sabiedrībā.

Kā  pieteikties?
Aizpildi pieteikuma veidlapu, kurā īsi apraksti izstādes tēmu un plānotos eksponātus.

Pieteikuma veidlapa pieejama šeit: https://ej.uz/radošo_izstāžu_pieteikums.

Tāpat izstādi iespējams pieteikt, rakstot uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., sazinoties pa tālruni 64622061 vai aizpildot veidlapu Rēzeknes Centrālajā bibliotēkā klātienē.

Ko mēs piedāvājam?

  • Iespēju parādīt savu kolekciju, mākslas darbu u.c. Rēzeknes Centrālajā bibliotēkā vai kādā no filiālbibliotēkām 2025. gadā.
  • Plašu auditoriju, kas novērtēs tavu radošo darbu.
  • Platformu vietējiem māksliniekiem, kolekcionāriem un hobiju entuziastiem, lai dalītos ar savu aizraušanos un veicinātu sabiedrības radošās izpausmes.

Pieteikumus gaidām līdz 30. septembrim!

Iedvesmosim viens otru un vairosim radošumu!