Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

     2016. gada 17. augustā plkst. 15.00 Rēzeknes Centrālās bibliotēkas lasītāju klubiņš “LASIS” aicina uz kārtējo tikšanos. Šoreiz esam nolēmuši runāt par akciju “Īpaša grāmata īpašā plauktā” un aicināt pilsētas iedzīvotājus iesaistīties un atbalstīt Tautas grāmatu plaukta komandas iniciatīvu.

 

     Šī akcija dod iespēju ikvienam no mums dāvināt kādu sev īpašu grāmatu Latvijas Nacionālajai bibliotēkai, papildinot to ar ierakstu grāmatas titullapā. Šis ieraksts var būt gans stāsts, kas saistīts ar šo grāmatu, gan vēstījums par katra individuālo vēsturi, izjūtām, uzskatiem. Gaismas pils grāmatu plauktā šobrīd jau atrodamas ap 5000 grāmatu, bet līdz Latvijas nacionālās Bibliotēkas 100. jubilejai 2019.gadā plānots plauktā ievietot ap 15 000 grāmatu.

 

     Aicinām rēzekniešus piedalīties Tautas grāmatu plaukta papildināšanā! Nāciet ar savu īpašo grāmatu uz Rēzeknes Centrālo bibliotēku, 2.bibliotrēku vai Bērnu bibliotēku! Bibliotekārs palīdzēs aizpildīt anketu un nogādāt Jūsu grāmatu Gaismas pils Tautas grāmatu plauktam.