Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

     Rēzeknes 2. bibliotēkā no 2022. gada 1. līdz 31. martam aplūkojama ar polimērmālu dekorētu trauku izstāde “Rīta iedvesma”.

 

     Rēzekniete Aleksandra Kolgina ar polimērmālu sāka darboties aptuveni pirms diviem gadiem. Šo neparasto un interesanto nodarbi viņa apguva pašmācības ceļā. Aleksandrai ir dabas dots mākslinieces talants, kas vērojams skaistās polimērmāla rotaslietās un dažādu trauku dekorācijās.

 

     Sociālajos tīklos Instagram un Facebook Aleksandra ir izveidojusi savu lapu @art.adelaida, kur ar viņas radītajiem darbiem var iepazīties plašāk, kā arī veikt pasūtījumus.

 

     Savās prasmēs Aleksandra labprāt dalās arī ar citiem, piemēram, viņa ir vadījusi nodarbības bērniem ar īpašām vajadzībām.

 

     Izstādē bibliotēkā skatāmas krūzes, no kurām dzerot rīta kafiju vai tēju, var gūt fantastisku iedvesmu visai dienai, kā arī daži citi viņas darbi.

 

     Aleksandrai ir vēl daudz nerealizētu ideju un sapņu. No sirds novēlam, lai tie piepildās! Laipni aicinām visus interesentus apmeklēt izstādi un aplūkot neparastos darbus!