bibliomats 2024

 Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

     Aicinām izmantot bibliomātu grāmatu saņemšanai un nodošanai jebkurā laikā. Bibliomāts atrodas pie bibliotēkas ārdurvīm un pieejams 24 stundas diennaktī.

     Bibliomāts RCB reģistrētajiem lasītājiem sniedz lielisku iespēju saņemt un nodot grāmatas un citus izdevumus arī ārpus bibliotēkas darba laika.

     Pērn bibliomātu izmantojuši 696 bibliotēkas lietotāji. Pasūtītas un izņemtas 122 grāmatas, bet nodoti 1335 eksemplāri (grāmatas un žurnāli).

     Kā bibliomāts darbojas? Saņemot lasītāja pieprasījumu, bibliotēkas darbinieks sagatavo pasūtītās grāmatas – vispirms tās izsniedzot  lasītāja e-formulārā bibliotēku informācijas sistēmā ALISE (kā līdz šim)  un tad  ievietojot bibliomātā.  Tiklīdz grāmatas būs  ievietotas bibliomāta nodalījumā, lasītājs savā telefonā saņems īsziņu ar atvēršanas kodu. Ar saņemto kodu varēs atvērt bibliomāta durvis, lai izņemtu pasūtītās grāmatas. Grāmatas šajā bibliomātā tiks uzglabātas 3 dienas.

     Izdevumu saņemšanu bibliomātā var pieteikt, zvanot 64622061 vai veicot pasūtījumu e-pastā Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.  un norādot savu telefona numuru. 

     Mīļie lasītāji, Jūs varat grāmatas un žurnālus saņemt un nodot jebkurā laikā! Izmantojiet šo brīnišķīgo iespēju!

 Lasīt ir stilīgi!