Tikšanās ar rakstnieci Lauru Vinogradovu

     2022. gada 27. maijā plkst. 15.00 Rēzeknes Centrālā bibliotēka aicina uz tikšanos ar rakstnieci Lauru Vinogradovu VKKF projekta “Vārds. Autors. Lasītājs” ietvaros.

 

     Galvenais projekta mērķis ir popularizēt oriģinālliteratūru un nodrošināt literāro pasākumu pieejamību plašai sabiedrībai Rēzeknē un Rēzeknes reģionā, veicināt latviešu autoru atpazīstamību un sabiedrības interesi par latviešu literatūru.

 

     Rakstniece Laura Vinogradova ir autore gan bērnu, gan pieaugušo grāmatām.  Publicējusi prozas grāmatas bērniem “Snīpulītis no Snīpuļciema” (2017), “Mežpasakas. Par Meža Susuri, skudrām, Vilceni un Pūces Bērnu” (2019) un “Mežpasakas. Par Zalktēnu un stirnu meitenēm” (2019), grāmatu “Lapsa. Pasaka pieaugušajiem” (2017), stāstu krājumus “Izelpas” (2018) un “Lāču kalns” (2018), kā arī garstāstu “Upe” (2020). 2021. gadā rakstniece par garstāstu “Upe” saņēma Eiropas Savienības balvu literatūrā (The European Union Prize for Literature – EUPL).

 

     Tikšanās ar Lauru Vinogradovu notiks bibliotēkas 3. stāvā, ieeja bez maksas. Pasākuma laikā būs fantastiska iespēja tuvplānā iepazīt autores personību un daiļradi. Šo tikšanos vadīs kultūras žurnāliste Liega Piešiņa.

 

     Esat laipni gaidīti Rēzeknes Centrālajā bibliotēkā!