Stāstniecība kā iespēja

     2021. gada 19. aprīlī plkst. 14.00 Rēzeknes Centrālā bibliotēka aicina interesentus pievienoties tiešsaistes pasākumam MS Teams platformā “Stāstniecība kā iespēja”, kas noritēs UNESCO LNK tīkla “Stāstu bibliotēkas” ietvaros.

 

     Rēzeknes Centrālās bibliotēkas vecākais bibliogrāfs Artūrs Bondars pasākuma laikā pastāstīs par bibliotēkas līdzšinējo dalību tīklā “Stāstu bibliotēkas”, kā arī norādīs uz ieguvumiem un iespējām, ko ikviens var gūt, piedaloties stāstniecības kustībā. 

 

     Lai pieteiktos pasākumam, sazinieties ar bibliotēku pa tālruni 64622061 vai rakstiet e-pastu uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., norādot savu e-pasta adresi, uz kuru tiks nosūtīta saite pasākuma piekļuvei.

 

     Savukārt tie, kas nevarēs pieslēgties pasākumam, varēs aplūkot tematisku virtuālo izstādi “Pievienotā vērtība” bibliotēkas Facebook lapā, tā tiks publicēta laika periodā no 19. līdz 25. aprīlim. Izstādē būs apkopoti materiāli, kas vizuālā formā attēlos pasākuma laikā atspoguļotās galvenās tēmas un idejas.

 

     Tiekamies tiešsaistes pasākumā un sociālajos tīklos, klausāmies un stāstām stāstus! Atceramies, ka katrā no mums mīt diži stāstnieki!