Foto no Maltas pag. bibliotēkas arhīva

     Februārī – mīlestības mēnesī – Maltas pagasta bibliotēkā „dzirksteļoja” mīlestība. Maltas radošie jaunieši, dzejnieks Edgars Stepiņš un kreatīvais topošais mūziķis Elvis Sinijs, priecēja pasākuma apmeklētājus ar romantiskām dzejām un dziesmām ģitāras melodijas pavadījumā.

 

     Līdz šim bija zināms, ka Edgars raksta dzejoļus par mīlestību, taču reti kurš zināja, ka Elvis vairākiem Edgara dzejoļiem ir sacerējis mūziku un iedziedājis dziesmas, un jau šovasar radošais duets plāno ierakstīt savu pirmo albumu.

 

 

     20. februāra pasākumā jauniešu radošais veikums tika prezentēts plašākai publikai. Liels gandarījums par to, ka pasākums bija ļoti kupli apmeklēts, apmeklētāju vidū bija arī  dzejnieks Jānis Baltjancis, kurš, afišas uzrunāts, apciemoja Maltas bibliotēku un ļoti pozitīvi atsaucās par pasākumu un bibliotēku kopumā:

 

     „Paldies Edgaram un Elvim par stundu, kuru vadīju saturīgas dzejas un gaumīgas ģitārspēles pasaulē! Pasākums bija kupli apmeklēts un ritēja jaukā gaisotnē. Tā bija viena no retajām reizēm, kad, neviena nemudināts un neaicināts, devos baudīt man tikpat kā nepazīstamu cilvēku radošo veikumu un atgriezos mājup lieliskā omā. Mani uzrunāja gaumīgais bibliotēkas telpu iekārtojums, gaisā virmoja radošu cilvēku dvesma, latvisks gars. Jāteic, jutos PATĪKAMI pārsteigts!”

 

     Uz tikšanos bibliotēkā – vietā, kur radīt, rādīt un atrādīt!

 

Informāciju sagatavoja
Ērika Grigorjeva,
Maltas pagasta bibliotēkas vadītāja