Darīt digitāli

     No 2020. gada 19. līdz 25. oktobrim norisinās ikgadējā akcija “Dienas bez rindām”, kurai šogad ir dots jauns vadmotīvs “Darīt digitāli – Tavs jaunais dzīvesveids”.

 

     Akcijā “Darīt digitāli – Tavs jaunais dzīvesveids!” sabiedrība tiek mudināta izmantot e-pakalpojumus, šim aicinājumam pievienojas arī bibliotēka!

 

     Atgādinām, ka arī daudzus bibliotēkas pakalpojumus ir iespējams izmantot attālināti – piemēram, meklēt informāciju par bibliotēkas krājumā esošajām grāmatām u. c. (e-katalogā); pagarināt izsniegto grāmatu lietošanas termiņu, rezervēt grāmatas un iestāties rindā pēc grāmatām (autorizējoties e-katalogā). Attālināti iespējams izmantot vairumu bibliotēkas piedāvāto datu bāzu, tostarp lasīt e-grāmatas.

 

     Darīt digitāli – tas tiešām ir mūsdienu dzīvesveids, kura priekšrocību sarakstā nu jau ir ne vien naudas un laika ietaupījums, bet šobrīdējā situācijā arī drošības jautājums. Darīt digitāli – tas ir darīt bez drūzmēšanās un darīt drošāk. Izmantosim iespējas, ko piedāvā tehnoloģijas!

 

     Aicinām šajā nedēļā sekot arī aktuālajiem tiešsaistes vebināriem, kas nedēļas garumā būs skatāmi programmas “Mana Latvija.lv. Dari digitāli” vietnē mana.latvija.lv un programmas profilos sociālajos tīklos (Facebook), kā arī plānotas tiešraides portālos lsm.lv un tvnet.lv.

 

     Vairāk informācijas: ej.uz/jaunais-dzivesveids