​​
Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

     Rēzeknes Bērnu bibliotēkā no 2018. gada 16. janvāra līdz 16. martam skatāma ARPC “Zeimuļs” sadarbībā ar Rēzeknes dzīvnieku patversmes brīvprātīgajiem rīkotās patversmes dzīvnieku atbalsta akcijas foto izstāde “Gribu mājās”, kuras autors ir Deniss Ivenkovs.

 

     Galvenā akcijas ideja – palīdzēt dzīvniekiem, kuri meklē mājas, un mudināt cilvēkus adoptēt, nevis pirkt dzīvniekus. Bildēs ir redzami suņi un kaķi, kuri dzīvo Rēzeknes dzīvnieku patversmē.

 

     Ja gribat sev draugu, zvaniet pa tālruni 26179322 vai brauciet uz Rēzeknes dzīvnieku patversmi Rēznas ielā 13b, Rēzeknē.

 

     Rēzeknes dzīvnieku patversmei ir nepieciešama jūsu palīdzība. Ziedosim mūsu četrkājainajiem draugiem – suņiem, kaķiem un kaķēniem – barību un smiltis!

 

     Atcerēsimies: labākā palīdzība, ko varam sniegt sunim, kaķim vai kādam citam dzīvniekam, – tas ir kļūt par viņa saimnieku. Nepalieciet vienaldzīgi pret tiem, kas gaida jūsu siltumu un mīlestību!

 

 

     Rēzeknes Bērnu bibliotēka atbalsta akciju, un bibliotēkā šobrīd skatāma arī grāmatu izstāde “Mēs esam atbildīgi par tiem, kurus pieradinām”. Ieskats D. Ivenkova foto izstādē – šeit.