Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

     2022. gadam Rēzeknes 2. bibliotēka ir abonējusi 38 nosaukumu periodiskos izdevumus. 

 

     Filiālbibliotēkā latviešu un krievu valodā pieejami vietējie laikraksti – “Rēzeknes Vēstis”, “Rēzeknes Vēstnesis”  un “Панорама Резекне”.

 

     Ir pasūtīti tādi populāri žurnāli  kā „Ieva”, “Ievas Stāsti”, “Ievas Veselība”, “100 Labi Padomi”, “Praktiskais Latvietis”,  “Lauku Māja”, „Una”, “Veselība”, „Privātā Dzīve”, „Patiesā Dzīve”, “Kas jauns”, “Тайны XX века”, “Загадки истории”, “Коллекция Караван историй”, “Люблю”, “Мастерица”, “Тайны звезд”, “Толока. Народный доктор”,  “1000 советов дачнику”,  “Чудеса и приключения” un  citi.

 

     Lasītāji labprāt lasa arī žurnālus „Ilustrētā Pasaules Vēsture”, „Ilustrētā Zinātne” un „Leģendas”. Bērnus bibliotēkā gaida žurnāli „Ilustrētā Junioriem”, „Avene” un „Spicīte”.

 

     Tiem, kuri starp pasūtītajām avīzēm neredz kādu iecienītu izdevumu, atgādinām, ka reģistrētiem  lasītājiem pieejami arī laikraksti e-formātā, jo bibliotēkā ir aktīvs LURSOFT Laikrakstu bibliotēkas abonements. Tur ērti var atrast publikācijas no “Latvijas Avīzes”, “Neatkarīgās Rīta Avīzes Latvijai”, “Jurista Vārda” u. c. izdevumiem. Plaši pārstāvēti  arī reģionālie izdevumi.

 

     Ar visiem periodiskajiem izdevumiem, kuri pieejami filiālē, var iepazīties šeit.  Jāpiebilst, ka jaunākie žurnāli pieejami lasīšanai uz vietas, bet pārējie izdevumi tiek izsniegti lasīšanai arī uz mājām, tādēļ ikviens interesents ir aicināts apmeklēt Rēzeknes 2. bibliotēku un izvēlēties sev saistošu lasāmvielu!