Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

Izstāde skatāma līdz gada beigām.

 

Kad zeme savā baltumā staro,

Šī noskaņa katrā cilvēkā atbalsojas.

Zeme un debess runā ar mums, aicinot arī mūs

Arvien baltākā pasaulē dzīvot.

(Maija Kadiķe.)

 

     Šajā pirmssvētku laikā cilvēkos iemājo brīnuma un svētku sajūta, kas ir nepieciešama ikvienam no mums. Ziemassvētku laiks ir arī eņģeļu svētku laiks, to simboliska klātbūtne rada svētku sajūtu teju katrā mājā.

 

     Brīnumaini notikumi, laimīgas nejaušības, pēkšņas atklāsmes – tas viss ir eņģeļu roku darbs, taču ikviens no mums  Ziemassvētku gaidīšanas laikā var dalīties ar savu sirds siltumu, rūpēm par kādu citu, kuram tas visvairāk šobrīd ir nepieciešams.

 

     Šim laikam arī piestāv lasīt grāmatas par eņģeļiem, iespējams, ka tajās atradīsi atbildi uz kādu dzīves jautājumu, kas spēs tavu dzīvi padarīt mierīgāku, laimīgāku un sakārtotāku. Grāmatas par eņģeļu tēmu atrodamas arī Rēzeknes 2. bibliotēkā.

 

     Līdz 2021. dada decembra beigām Rēzeknes 2. bibliotēkā būs aplūkojama biedrības “Eņģeļi ar mums” dalībnieku radošo darbu izstāde “Emociju mirklis”. Biedrība darbojas ARPC “Zeimuļs” jau 11 gadus un savas darbības laikā ir apvienojusi 50 ģimenes no Rēzeknes pilsētas un novada, kas audzina bērnus un jauniešus ar īpašām vajadzībām. Biedrība strādā, lai sniegtu savstarpēju atbalstu, meklētu iespējas un kopīgiem spēkiem pozitīvi ietekmētu un mainītu savu un bērnu dzīves kvalitāti.

 

     Nāc uz Rēzeknes 2. bibliotēku Atbrīvošanas alejā 166 (2. stāvā), izbaudi svētku sajūtu, smelies radošas idejas un pozitīvas emocijas!