astesAstes

Ja tev pieder kāds dzīvnieciņš, tad žurnāls ir tieši tev! Katrā numurā – noderīgi padomi par tava mīluļa kopšanu un aizraujoši stāsti par dzīvniekiem.


Avene

Žurnāls meitenēm (10–14 gadi), kuras lasa, raksta, mainās, meklē atbildes, iedvesmu, draudzību, pārliecību pašai par sevi. Meitenēm, kurām patīk un interesē ne tikai spožo un krāšņo slavenību pasaule, bet arī savas būtības, personības iepazīšana caur žurnāla uzdotajiem jautājumiem, tēmām.


aveniteAvenīte

Žurnāls pirmsskolas un jaunākā skolas vecuma meitenēm. Testi un spēles, izklaides un rotaļlietas, zvaigznes un modītes, māksla un radošums, skolas lietas un izgudrojumi, uzdevumi un konkursi. Labs palīgs gan mazās dāmas lasītprasmes veicināšanai, gan izklaidei un atpūtai.


baltais valisBaltais Valis

Izglītojošs žurnāls sākumskolas vecuma bērniem. Raksti par atklājumiem, dabu, personībām, vēsturi, pasakas, dzejoļi, eksperimenti, vieta radošiem darbiem, uzdevumi.


barbieBarbie

Žurnāls meitenēm no 3 gadiem, kopā varēs darboties ar lelli Bārbiju, viņas māsu un draugiem. Te ir komiksu lappuses, atjautības uzdevumi, krāsojamās lappuses, rokdarbi un plakāti. Ikreiz – konkurss un iespēja laimēt balvas.


donalds daksDonalds Daks

Komiksu žurnāls zēniem un meitenēm no 5 gadiem. Stāstos darbojas Donalds Daks, Mikijs, Knaps Makdaks, Spruksts un citi multeņu varoņi.


disnay princesesPrinceses

Žurnāls mazām princesēm! Disneja studijas animācijas filmu varones – Sniegbaltīte, Pelnrušķīte, Ariela, Aurora, Salātlapiņa un citas pasaku princeses – stāstos, atjautības uzdevumos, krāsu darbos, rokdarbu lappusēs, spēlēs un plakātos.


iedvesmas dienasgramataIedvesmas Dienasgrāmata

Žurnāls kā slepenā dienasgrāmata 10–15 gadus vecām meitenēm sevis iepazīšanai sarežģītajā pusaudžu vecumā. Iespēja uz mirkli apturēt informācijas lavīnu un noskaidrot visu par svarīgāko cilvēku pasaulē – sevi. Neparasti uzdevumi, jautājumi, psiholoģiskie testi, prāta mīklas, emociju labirinti un talantu noteicēji palīdzēs ieraudzīt savu patieso Es, rosinās vērtēt savu un citu cilvēku rīcību, saprast, pieņemt un piedot – meklēt savu īpašo vietu šajā pasaulē.


Ilustrētais Junioriem

Žurnāls zinātkāriem bērniem! Stāsta par interesantiem notikumiem, pasaules brīnumiem, izgudrojumiem, dzīvniekiem, dabu, sportu un pašu cilvēku. Krāšņas ilustrācijas, eksperimenti, gardumu receptes, konkursi un balvas.


kepu patrulaĶepu Patruļa

Nāc rotaļās kopā ar animācijas filmas “Ķepu patruļa” varoņiem – Skaju, Maršalu, Zumu, Čeisu un Rokiju! Žurnālā aizraujoši stāsti, uzdevumi, krāsojamas lappuses un noderīgi ieteikumi vecākiem.


ledus sirdsLedus Sirds

Žurnāls meitenēm no 4 gadiem – māsas Anna un Elza, sniegavīriņš Olafs, ledus tirgotājs Kristofs, ziemeļbriedis Svens un citi animācijas filmas "Ledus sirds" varoņi. Žurnālā – stāsti, uzdevumi, krāsu darbi, rokdarbi, receptes, spēles un plakāti.


lego explorerLego Explorer

Šajā žurnālā, ņemot talkā savus LEGO klucīšus, bērns atklās daudz jauna un brīnumaina dabaszinātņu, tehnoloģijas un inženierzinātņu jomā. Te atrodami īstu LEGO konstruktoru pieredzes stāsti un padomi, kas iedvesmos likt lietā savas LEGO detaļas, lai radītu ko nebijušu un patiesi iespaidīgu.


Lielais Detektīvs

Žurnāls aizrautīgiem bērniem vecumā no 5 līdz 10 gadiem, kuriem patīk izzināt noslēpumus, sekot norādēm, pētīt, šifrēt, minēt mīklas, risināt āķīgus uzdevumus un radoši darboties ar šķērēm un līmi.


little ponyMy Little Pony

Attīstošs un izklaidējošs žurnāls meitenēm no 4 gadu vecuma, kas iemīļojušas jaukās HASBRO rotaļlietas – ponijus. Žurnālā ir bilžu stāsts no TV animācijas seriāla, atjautības uzdevumi, krāsojamās lappuses, spēle un plakāts.


pikoloPikolo

Žurnāls pirmsskolas vecuma bērniem, te ir ne tikai lasāmgabali, tas paredzēts arī darbībai – zīmēšanai, krāsošanai. Žurnāls ir veidots tā, lai tas paliktu arī kā atmiņa, vieta, kur saglabājas bērnības zīmējumi un pierakstītās domas.


peppa pigPeppa Pig

Aizraujošs un izglītojošs žurnāls bērniem par cūciņas Pepas un viņas draugu dzīvnieciņu piedzīvojumiem. Žurnālā ir sirsnīgs stāsts, jautri uzdevumi, krāsojamās lapas un ierosinājumi dažādiem radošiem darbiņiem.


rukitisRūķītis

Izglītojošs un izklaidējošs žurnāls 4–7 gadus veciem lasītājiem, kas aicina lietderīgi un patīkami pavadīt laiku. Kopā ar žurnāla varoņiem lasītāji dodas neparastā piedzīvojumā, pārvar šķēršļus un sasniedz nosprausto mērķi. Draudzība un mīlestība ir Rūķīša vislabākie draugi! Lai kopā būšana būtu vēl jaukāka, žurnālā ir daudz jautru un vērtīgu uzdevumu, labirintu, atjautības uzdevumu, loģikas mīklu un radošu darbiņu.


spiciteSpicīte

Aizraujošs žurnāls bērniem, kuri jau māk lasīt, un palīgs tiem, kuri vēl tikai mācās likt kopā burtus un rēķināt.


ucipuciUcipuci

Žurnāls pašiem mazākajiem lasītājiem. Enerģiskā rotaļu pūcīte Ucipuci ir gatava spēlēties un mācīties kopā ar bērniem. Attīstoši uzdevumi, īsi stāstiņi, darbošanās uzlīmes uzmanības un pirkstiņu vingrināšanai, kā arī citi jauki pārsteigumi.


vagiVāģi

Aizraujošs žurnāls Disneja studijas animācijas filmas “Vāģi” cienītājiem. Te atrodami komiksi, spēles un atjautības uzdevumi, krāsojamas lappuses, plakāti kā arī ieteikumi rokdarbiem ar Zibeni Makvīnu, Metriņu un citiem varoņiem.


zakens zikerisZaķēns Ziķeris

Žurnāls 3–4 gadus veciem bērniem. Kopā spēlējoties, risinot uzdevumus un stāstot jaukus stāstiņus, zaķēns Ziķeris parūpēsies, lai bērns ne tikai labi pavadītu laiku, bet arī iemācītos daudz lietderīgu lietu un iepazītu pasauli. Taču tam būs vajadzīga arī pieaugušo palīdzība, jo kurš gan cits izlasīs pasaciņu un pārbaudīs pareizās atbildes. Kopā ar Zaķēnu Ziķeri bērns vingrina rociņas un motorās kustības, mācās koncentrēt uzmanību un trenē uztveres asumu, mācās rakstīt un skaitīt, attīsta radošumu.


national geographic kidsNational Geographic Kids

Palīdzēs iepazīt daudzveidīgo dzīvnieku pasauli.


national geographic little kidsNational Geographic Little Kids

Palīdzēs iepazīt daudzveidīgo dzīvnieku pasauli.


sasa i masaТолока. Саша и Маша

Žurnāls paredzēts bērniem no 4 līdz 8 gadu vecumam, tas piedāvā interesantus radošus uzdevumus, loģiskas mīklas, aizraujošus stāstus un komiksus. Žurnālā parādīsim, kā izgatavot 3D figūriņas (diagrammas tieši žurnālā).


toskaТошка и компания

Jautrs un zinātkārs kucēns Toshka kļūs par uzticīgu draugu visiem dzīvnieku mīļotājiem. Žurnāla lappusēs viņš pastāstīs par savvaļas dzīvniekiem, par kaķu, suņu un zirgu šķirnēm, par dažādu mājdzīvnieku audzēšanas un kopšanas noslēpumiem: no papagaiļiem līdz prusakiem.


malenkije akademikiМаленькие академики

Šis ir izglītojošs žurnāls! Viss, ko bērns apgūst savā vecumā, jau veicina viņa attīstību. Un mācīšanās ar spēli ir divkāršs ieguvums.


murzilkaМурзилка

Bērnu literatūras un mākslas žurnāls. Žurnālā ir interesanti raksti, informatīvi materiāli, spēles, mīklas, krustvārdu mīklas, krāsojamās lapas.


fiksikiФиксики

Interesants un informatīvs žurnāls ar bagātīgu fotogrāfiju klāstu.