Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

     Rēzeknes 2. bibliotēka informē esošos un potenciālos lasītājus par aktuālo periodikas klāstā. 

 

     Šogad tiek turpināta periodikas izdevumu “A12”,  “Citādā Pasaule”, “Ieva”, “Ievas Stāsti”, “Ilustrētā Pasaules Vēsture”, “Ilustrētā Zinātne”, “Kas Jauns”, “Leģendas”, “Meža Avīze”, “Patiesā Dzīve”, “Praktiskais Latvietis”, “100 Labi Padomi”, “Una”, “Veselība” abonēšana. Bērniem un jauniešiem arī turpmāk būs pieejams žurnāls “Ilustrētā Junioriem”. Tāpat arī turpmāk būs pieejami laikraksti “Latvijas Avīze”, “Rēzeknes Vēstis” un bezmaksas informatīvais izdevums “Rēzeknes Vēstnesis”. Krievu valodā pieejami vietējie laikraksti “Панорама Резекне” un “Резекненские Bести”.

 

     Savukārt jaunpienācēji piedāvātās periodikas klāstā ir izdevumi “Dari Pats“, “Dārza Pasaule”, “SestDiena”, avīzes “Diena”, “Kultūras Diena un Izklaide”, “Kultūrzīmes”.  Jāatzīmē, ka iepriekšējā gadā 2. bibliotēkā lielu popularitāti guva rokdarbu žurnāli, tāpēc, ņemot vērā lasītāju interesi, ir abonēts arī izdevums “Praktiskie Rokdarbi”.

           

     Katru darba dienu Rēzeknes 2. bibliotēkas lasītavas krājums tiek papildināts ar jaunāko presi. Jāpiebilst, ka jaunākie žurnāli un laikraksti pieejami lasīšanai uz vietas, bet pārējie numuri tiek izsniegti lasīšanai arī uz mājām. Lasītavā pieejami arī citi iepriekšējos gados abonētie žurnāli. Rēzeknes 2. bibliotēkā 2023. gadā piedejāmās periodikas sarakstu skatieties šeit.

         

     Reģistrētiem bibliotēkas lasītājiem pieejami arī laikraksti e-formātā, jo bibliotēkā ir aktīvs LURSOFT laikrakstu bibliotēkas News.lv abonements. Tāpat bibliotēkā tiek sniegti uzziņu, konsultāciju pakalpojumi, pieejams internets, arī bezvadu (Wi-Fi). No bibliotēkas krājuma materiāliem ir iespējams izgatavot kserokopijas, pieejami datorizdrukas un skenēšanas pakalpojumi.

 

     Izmantojiet visu, ko piedāvā bibliotēka!