Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

     Aktualizējot un popularizējot grāmatu lasīšanas nepieciešamību kā personības izaugsmi veicinošu faktoru iedzīvotāju vidū, kā arī uzsverot bibliotēkas lomu sabiedrībā, Rēzeknes Centrālā bibliotēka visas vasaras garumā organizēja lasīšanas zibakciju ciklu „Rēzekne skaita nu „Zeimuļa” da GORAM”.

 

     Kopīgajā grāmatu lasīšanā piecos pieturas punktos gājēju ielā piedalīties tika aicināts ikviens rēzeknietis, nu jau ir aizvadīti četri lasīšanas pasākumi, un tos kopumā ir apmeklējuši 180 dalībnieki.

 

     Atlikusi vēl viena lasīšanas zibakcija, kura notiks 19. septembrī plkst. 16.00 pie Latgales vēstniecības „GORS”. Lai piedalītos zibakcijā, jāizvēlas (ieteicams izmantot Rēzeknes pilsētas bibliotēkas krājumu) sava mīļākā grāmata, kura jāņem līdzi uz pulcēšanās vietu. Grāmatu lasīšanas ilgums norises vietā būs 20 minūtes.

 

     Cikla noslēguma pasākums, kurā kopīgi uz zibakciju norisi atskatīsies gan to dalībnieki, gan rīkotāji, un čaklāko lasīšanas programmas dalībnieku apbalvošana notiks Rēzeknes Centrālās bibliotēkas lasītavā 26. septembrī plkst. 16.00.

 

     Ja Tu nepaguvi atnākt uz iepriekšējām lasīšanas zibakcijām, droši pievienojies mūsu pulkam 19. septembrī un izbaudi lasīšanas prieku kopā ar mums! Lasīt ir aizraujoši, lasīt ir stilīgi, lasīt ir forši!

 

Lasīšanas zibakciju fotoreportāžas