Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

     Rēzeknes Centrālās bibliotēkas 70. jubilejas gada ietvaros 15. janvārī interesants pasākums notika bibliotēkas lasītavā – Rēzeknes pilsētas 3. vidusskolas 8. – 12. klašu skolēniem nopietnas un nenopietnas izdarības tika piedāvātas informatīvi izzinošā vakarā „Bibliotēka. Krēsla... Atklājumi”.

 

     Pasākuma laikā 6 komandas (31 dalībnieks) sacentās konkursos un viktorīnā. Kopā ar skolēniem aktīvi un atraktīvi laiku pavadīja arī bibliotēkas komanda: vakara vadītāja Žanna Stramkale, lasītavas dārgumu glabātāja Svetlana Belova, krēslas pūces Anita Gaidule un Inta Nagle, galvenā tiesnese Larisa Ivanova un tehniskā nodrošinājuma ūpis Raimonds Stramkaļs.

 

     Sacensību rezultātā sīvā cīņā uzvarēja komanda „Gerkuļesi”, otrajā vietā ierindojās „Demoni okeanii”, bet trešie palika komandas „Lāčplēši un Laimdotas” skolēni. Apbalvošanas ceremonijā visi dalībnieki saņēma diplomus un balvas. Izsalkušajiem tika piedāvāta iespēja atgūt spēkus uz skaļās Ņam-Ņam salas.

 

     Katrs pasākuma mirklis tika iemūžināts foto un video materiālos. Piedāvājam nelielu ieskatu pasākumā ar fotoprezentācijas starpniecību.