Darba likums ar komentāriem

     Jums ir jautājumi par darba līguma noteikumiem? Esat saskāries ar darba tiesību pārkāpumiem savā darbavietā – jums laikus netiek izmaksāta alga, darba devējs neapmaksā virsstundu darbu vai neļauj jums izmantot ikgadējo apmaksāto atvaļinājumu?

 

     Vēlaties uzzināt ko vairāk par izmaiņām Darba likumā? No 30. septembra līdz 2. oktobrim Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība ielūdz uz reģionālo izstādi Rēzeknes Centrālajā bibliotēkā.

 

     Izstāde tiks atklāta pirmdien, 30.septembrī, plkst. 14.00 ar bezmaksas semināru par aktuālajiem nodarbinātības jautājumiem Latgales reģionā un valstī kopumā, tostarp – izmaiņām Darba likumā.

 

     Pēc semināra – no plkst. 16.00 līdz 18.00 – ikviens interesents ir aicināts apmeklēt bibliotēkā arī bezmaksas konsultācijas darba tiesību un darba aizsardzības jautājumos.

 

     Visu izstādes laiku bibliotēkas apmeklētājam būs pieejami bezmaksas informatīvie un metodiskie materiāli par darba tiesībām un darba drošību.

 

     Aktivitāte tiek īstenota ESF projekta “Darba attiecību un darba drošības normatīvo aktu praktiska piemērošana nozarēs un uzņēmumos” (1DP/1.3.1.3.2./08/IPIA/NVA/001) ietvaros.