ЛитРес

     Līdz 8. aprīlim Rēzeknes Centrālajā bibliotēkā un tās filiālēs iespējams izmēģināt e-grāmatu datubāzi LITRES: LIBRARY, kurā pieejami vairāk nekā 85 000 daiļdarbu un nozaru literatūras izdevumu, kā arī laikraksti un žurnāli krievu valodā.

 

     Kompānija „ЛитРес”, kas dibināta 2006. gadā, šodien ir Krievijas licencēto elektronisko grāmatu izplatīšanas tirgus līdere. Tā sadarbojas ar lielākajām Krievijas izdevniecībām, piemēram,  „Эксмо”, „АСТ”, „Олма Медиа Групп”, „Рипол Классик”, „Логос” un citām, kā arī ar daudziem populāriem autoriem, piemēram, Darju Doncovu, Borisu Akuņinu, Aleksandru Mariņinu u. c.

 

Foto: Ekrānuzņēmums

 

     Datubāze piedāvā vairāk nekā 85 000 e-grāmatu, aptverot plašu daiļliteratūras žanru spektru, kā arī nozaru literatūru sociālajās un dabas zinātnēs, arī uzņēmējdarbībā, izglītībā, žurnālistikā, reliģijā, kulinārijā, psiholoģijā, zinātniskajā fantastikā, mākslā un daudzās jo daudzās citās jomās. No daiļliteratūras pārstāvēta klasika, modernā proza​​, detektīvromāni, stāsti, esejas u. c. Nešauboties varam teikt, ka lasāmvielu šajā datubāzē sev atradīs ikviens!

 

     LITRES: LIBRARY ir tiešām apjomīgs grāmatu un arī preses krājums, aicinām to izmantot! Ja jūsu interese būs pietiekami liela, bibliotēka apsvērs iespēju abonēt šo datubāzi, lai tā jums būtu pieejama arī pēc 8. aprīļa.