Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

     2013. gada 21. februārī Rēzeknes pilsētas domē notika lielseminārs „Kvalitatīva likumdošana – pamats sekmīgai darbībai un izaugsmei”, kuru rīkoja izdevniecība „Lietišķās informācijas dienests” un SEB banka. 

 

     Uzņēmumu vadītāji, īpašnieki, finanšu direktori, grāmatveži un citi saimnieciski aktīvi cilvēki seminārā varēja uzzināt noderīgu informāciju par nodokļu politikas jaunajiem akcentiem, nodokļu maksātāju problēmu risināšanas efektīvākajiem līdzekļiem, jaunajām valsts sadarbības formām ar nodokļu maksātājiem, par ekonomiskās attīstības prognozēm un iespējamajiem scenārijiem.

 

     Semināra noslēgumā SEB banka Rēzeknes Centrālajai bibliotēkai pasniedza ļoti vērtīgu dāvanu – 50 izdevniecībā „Lietišķās informācijas dienests” izdotas grāmatas no sērijas „Sarunas ar pasaules biznesa līderiem”, „Latvijas veiksmes stāsti”, „Līderība”, „PR sērija”, „Harvard Business Review”, „Sērija vadītājiem”, „Management Extra”, „Mazās un vidējās uzņēmējdarbības bibliotēka”, „Biznesa romāns” u. c.

 

     Bibliotēka pateicas „Lietišķās informācijas dienestam” un SEB bankai par patiesi noderīgo dāvinājumu! Pēc bibliogrāfiskās apstrādes grāmatas būs aplūkojamas jauno grāmatu plauktā un pieejamas lietošanai bibliotēkas lasītājiem.