Akcijas 1. posma noslēguma foto, 2016
Foto: E. Čepule

     SIA “ALAAS” un Rēzeknes Bērnu bibliotēka no 18. septembra līdz 6. novembrim organizē akcijas “Mana grāmata Tev!” 2. posmu.

 

     Šī akcija, kas noris vairākos posmos, ir veltījums Latvijas simtgadei. Gatavojoties šiem lielajiem svētkiem ir izskanējis līdzdarbības motīvs “Es radu Latviju. Es daru Latviju.”, rosinot ikvienu Latvijas iedzīvotāju pievienot savas iniciatīvas un labos darbus kā savu īpašo dāvanu mūsu valsts dzimšanas dienā. Akcijas organizatori aicina ikvienu iesaistīties, dodot savām grāmatām iespēju nokļūt jaunu lasītāju rokās. Tādā veidā ar vērtīgām grāmatām mēs visi kopā papildināsim Rēzeknes Bērnu bibliotēkas grāmatu fondu, iepriecinot daudzus lasītājus.

 

Akcijas noteikumi

 

     Ja jūsu mājās atrodas vērtīga, interesanta, bet jums vairs neaktuāla bērnu vai jauniešu grāmata, tad piedalieties akcijā :

 

1.    Pārbaudiet vai grāmata ir tīra, akurāta, ar visām lapām.

 

2.    Grāmatu/as (maksimālais grāmatu skaits, ar ko piedalīties akcijā – 10) līdz 5. novembrim nododiet Rēzeknes Bērnu bibliotēkā Dārzu ielā 37.

 

     Grāmatas var nodot ik darbdienu no pulksten 10.00 līdz 18.00, kā arī sestdienās no pulksten 10.00 līdz 16.00. Mēneša 15. datumā bibliotēka ir slēgta!

 

     Mums ir svarīga Tava līdzdalība!