Foto: www.rezeknesbiblioteka.lv

     Rēzeknes Centrālā bibliotēka aicina pieteikties interesentus datorprasmju bezmaksas apguvei. 2015. gada 26. martā Rēzeknes Centrālajā bibliotēkā E-prasmju nedēļas ietvaros notiks Swedbank internetbankas lietošanas apmācības. (26. marta apmācību sākuma laiks tiks izvēlēts atbilstoši interesentu vēlmēm, sekojiet informācijai!)

 

     Ja jums vai jūsu vecākiem, vecvecākiem, draugiem, radiem, tuviniekiem ir vēlme bez maksas apgūt internetbankas lietošanu, piesakieties Rēzeknes Centrālajā bibliotēkā uz vietas (jautājiet darbiniekiem), pa telefonu (64622061) vai pa e-pastu (Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., norāde – datorapmācības).

 

     Ja vēlaties apgūt kādas citas bankas internetbankas lietošanu, informējiet bibliotēku par savu vēlmi, vēlamo apmācību valodu un laiku, kāds jums būtu izdevīgs!

 

Dators – apmācības no pirmajiem soļiem

 

     Aicinām pieteikties arī citu datorprasmju bezmaksas apguvei bibliotēkā – pirmie soļi darbā ar datoru, internetu, e-pastu, skaipu, teksta redaktoru, bibliotēkas e-katalogu... Apmācības bibliotēka organizē gan grupās, gan individuāli.

 

     Piesakieties, pastāstiet mums savas intereses un vēlmes attiecībā uz datorzinību apguvi, kopīgi izvēlēsimies jums izdevīgu laiku un vietu (mācības var notikt gan Rēzeknes Centrālajā bibliotēkā (Atbrīvošanas alejā 81/5), gan 2. bibliotēkā (Atbrīvošanas alejā 166), gan Bērnu bibliotēkā (Dārzu ielā 37)). Datorprasmju apguvei varat izmantot gan savu portatīvo datoru, gan bibliotēkas datortehniku.

 

Bibliotēkas kontaktinformācija
Tel. 64622061
E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. (norāde – datorapmācības)
Draugiem.lv/rezeknesbiblioteka
Twitter.com/rezcb